Donadoni saatus selgub lähinädalail

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia koondise peatreener Roberto Donadoni.
Itaalia koondise peatreener Roberto Donadoni. Foto: AP / Scanpix

Eile jalgpalli Euroopa meistrivõistluste veerandfinaalis Hispaaniale kaotanud Itaalia koondise peatreeneri Roberto Donadoni edasine saatus selgib lähinädalail.

Donadoni asus Itaalia koondise ette otsa 2006. aastal pärast saapamaa pallurite maailmameistritiitli võitu, võttes ameti üle Marcello Lippilt, vahendab Eurosport.

Vahetult enne EM-finaalturniiri sõlmis Donadoni kaheaastase lepingupikenduse, kuid selles on ka klausel, mis lubaks kas alaliidul või treeneril endal lepingu katkestada.

«Peame analüüsima Itaalia koondise esinemist Euroopa meistrivõistlustel ning seejärel otsustame, mis saab Donadonist,» ütles Itaalia Jalgpalli Liidu president Giancarlo Abete eile õhtul vahetult pärast Hispaaniale allajäämist. «Kuigi kaotasime veerandfinaalis, näitasime Itaalia jalgpalli head taset. Saan vaid öelda, et kohtun lähipäevil Donadoniga ja vestleme tulevikust.»

«Teame kõik, et mehed on võimelised palju enamaks, kui nad finaalturniiril näidata suutsid,» lisas Abete.

Donadoni pole siiani koondisest lahkumise soovi avaldanud ning kinnitas, et on mängijate esitusega rahul. «Ma ei muretse ülde, lepin alaliidu otsusega, ükskõik, milline see ka ei oleks,» ütles ta. «Olen oma meeskonna üle uhke, minu arvates näitasid nad head jalgpalli. Nad andsid endast kõik, pigistasid kogu energia välja.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles