Türgi koondise peatreener paneb ameti maha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi jalgpallikoondise peatreener Fatih Terim.
Türgi jalgpallikoondise peatreener Fatih Terim. Foto: Reuters / Scanpix

Jalgpalli Euroopa meistrivõistlustel poolfinaalis Saksamaale kaotanud Türgi koondise peatreener Fatih Terim teatas, et paneb suure tõenäosusega ameti maha.

55-aastane Terim soovib treeneritööd jätkata mõnes Euroopa klubis, kirjutab Eurosport.

«Tõenäoliselt räägin maa jalgpalliföderatsiooni presidendi ja mängijatega ning ütlen: minu töö sai tehtud,» ütles Terim. «Ütlesin juba varem, et ma ei jätka Türgis ja kuna ma olen mees, kes peab oma lubadusi, jätkan tõenäoliselt mõnes muus Euroopa riigis.»

Hoolealuste esitus poolfinaalis valmistas peatreenerile suurt heameelt. «Õnnitlen Saksamaad võidu puhul, soovin neile finaaliks palju edu, aga olen uhke enda mängijate üle, minu arvates mängisid nad hästi,» sõnas Terim. «Nad näitasid maailmale, et on suurepärane meeskond, minu arvates lahkume selle turniiri värvikaima tiimina.»

Terim ei otsinud kaotusele põhjendusi ka lühikeselt varumeestepingilt. «Ma ei ole kunagi vigastatud või mängukeelu all olevaid pallureid vabandusena kasutanud,» kinnitas ta. «Mul oli 11 meest ja neid ma ka kasutasin.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles