Hiddink: see mäng oli Aršavinile õppetunniks

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guus Hiddink
Guus Hiddink Foto: AP / Scanpix
Kahes eelmises Euroopa meistrivõistluste mängus teravate jooksude ja hea platsinägemisega silma paistnud Venemaa ründaja Andrei Aršavini mäng poolfinaalis Hispaania vastu oli hoopis teisest puust.
Peatreener Guus Hiddinki sõnul oli see kohtumine õppetunniks, et alati ei lähe asjad nii, nagu sooviksid, vahendab ETV Sport.

«Paljud inimesed kirjutavad, et nüüd ta saab mängida kõikides tippliigades. Loomulikult ta saab, aga vastane nagu Hispaania keskendub talle ja siis on tal ka raskeid hetki,» märkis Hiddink. «Need rasked mängud tulevad talle kasuks.»

Poolfinaalist rääkides ütles Hiddink, et Hispaania lihtsalt mängis nad üle. «Me suutsime mängida Hispaaniaga esimese poolaja ja osa teisest poolajast olime samuti mängus,» kommenteeris hollandlane. «Nende plaan väsitada meid positsioonimänguga sundis meid keskväljal palju jooksma. Umbes tunni me suutsime niimoodi liikuda ja pärast seda oli väga raske. Nad teadsid, et kui jätkavad palliga mängimist, siis vastane väsib ja nad saavad skoorida. Loomulikult oleme praegu pettunud, aga kui emotsioonid lahtuvad, siis oleme väga uhked selle turniiri üle.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles