Citroën viib Urmo Aava Uus-Meremaa rallile

Peep Pahv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Aava ja Kuldar Sikk oma ralliautoga kihutamas.
Urmo Aava ja Kuldar Sikk oma ralliautoga kihutamas. Foto: Urmo Aava Rally Team

Stabiilne areng ja viis kiiruskatse võitu autoralli MM-võistluste hooaja esimesel poolel annavad Citroen C4 WRC võistlusautol sõitvale Eesti hetke parimale rallipaarile Urmo Aavale ja Kuldar Sikule võimaluse startida täiendavalt augusti lõpul toimuval autoralli MM-sarja Uus-Meremaa etapil.

Lisaks pakub Citroen Sport võimaluse eestlastele täiendavaks kruusatestiks enne Soomes toimuvat Jyväskylä rallit. «Olen äärmiselt tänulik Citroen Sport meeskonnale selle suurepärase pakkumise eest, millega saame täiendava kruusatesti ja lisaralli Uus-Meremaa etapi näol,» sõnas Aava. «Võrreldes hooaja alguses seatud plaanidega on see

suur samm edasi. Iga täiendav kilomeeter Citreon C4 WRC võistlusautol annab meile eelduse veelgi paremateks ja stabiilsemateks tulemusteks. Tunnen igakülgset abi ja toetust kogu Citroen Sport meeskonna poolt, mis on mulle kui sõitjale äärmiselt oluline.»

Tiimi esindaja sõnul on nad eestlaste tänavuse arenguga rahul «Urmo Aava kiire areng ja stabiilsus Citroen C4 WRC võistlusauto roolis on muljetavaldavad. Näeme, et läbi täiendavate testide ja Uus-Meremaa ralli lisamise tema võistluskalendrisse, saame anda omapoolse panuse tema veelgi edukamate tulemuste saavutamiseks,» lausus Citroën Sport Technologies vastutav esindaja Benoit Nogier.

Citroen C4 WRC võistlusmasinatel stardivad Urmo Aava ja Kuldar Sikk koos meeskonnakaaslaste Conrad Rautenbachi ja David Senioriga ka 18-19. juulil toimuval Lõuna-Eesti rallil, mis on autoralli Eesti meistrivõistluste etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles