Pajusalu ja Puparti koduklubi oli Prantsusmaal võidukas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu löögil.
Raimo Pajusalu löögil. Foto: Artur Sadovski

Hooaja alguse põhjal saab väita, et tugevaima tööandja on Eesti võrkpallikoondislastest Prantsusmaal leidnud Raimo Pajusalu ja Keith Pupart, kelle koduklubi Rennes'i Volley on neljast esimesest mängust võitnud kolm.

Rennes'i potentsiaali näitab kasvõi see, et hooaja esimeses kodupubliku silme all peetud kohtumises saadi 2200 pealtvaataja toetusel jagu tiitlikaitsjast Pariisi Volleyst 3:0 (23, 22, 21). Pealinna klubil ei teinud haiguse tõttu kaasa Prantsuse koondise põhisidemängija Yannick Bazin, kirjutab volley.ee.

«Põhiturniiril peetakse 30 mängu, selja taha on jäänud neli kohtumist ning seega on vara järeldusi tegema hakata. Arvan, et oleks super, kui suudame esikaheksasse jääda ja kindlustada koha veerandfinaalis. Suutsime vastast serviga suruda, kuid Pariis polnud tavapärane Pariis. Usun, et kevadel on nad teisest puust,» lausus Pajusalu.

Terve mängu kaasa teinud Pajusalu tõi seitse punkti. Eesti koondise temporündaja lõi kolmest tõstest maha kolm ning lisas kolm ässa (14 pallingul tuli ainult ainult üks viga) ja ühe bloki. Eelmises voorus kahvatult tegutsenud Pupart jälgis kohtumist vahetusmeestepingilt.

Esimese võidu teenis Beauvais Oise (Jaanus Nõmmsalu), kes sai võõrsil jagu Narbonne'i Volleyst (Sten Esna) 3:0 (21, 23, 23). Nõmmsalu sekkus lühikeseks ajaks vahetusest teises ja kolmandas geimis, kuid punktiarvet tal avada ei õnnestunud. Vahetuseta mänginud Esna servi vastuvõtu protsent oli 43.

Kolmanda võidu järjest noppis Saint-Quentini Foyer (Kert Toobal), alistades võõrsil autsaider Avignoni 3:0 (19, 27, 20). Terve matši platsil viibinud Toobal tõi blokiga ühe punkti.

Ühe mängu vähem pidanud Rennes kerkis tabelis koha võrra kaheksandaks, kuklasse hingab Foyer ja kolm kohta tagapool paikneb Beauvais. Narbonne peab leppima eelviimase kohaga.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles