Todt eitab võimalikku FIA ja Ferrari vahelist ebakõla

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja Jean Todt (paremal).
Michael Schumacher ja Jean Todt (paremal). Foto: Reuters/ScanPix
Värske Rahvusvahelise Autoliidu president Jean Todt eitab, et alaliidu ning vormel-1 sarja meeskonna Ferrari vaheline suhe võiks olla halb.

Mäletatavasti murdis vormel-1 tiimide liidu FOTA ning Ferrari president Luca di Montezemolo piike endise FIA presidendi Max Mosley’ga ning arvatakse, et samamoodi jätkub ka Todt juhtimise ajal, kirjutab f1-live.com

Väidetavalt ei saanud Todt ja Montezemolo koos Ferraris töötades omavahel kõige paremini läbi ning Todt ei lahkunud tiimist just kõige rahumeelsemalt.

«See ei ole tõsi, et mul oli Montezemologa probleeme,» sõnas Todt Tuttospordile. «Tegelikkuses oli ta esimene inimene, kes mulle pärast valimisvõitu õnne soovis. Lisaks sain temalt eelnevalt õhtul ilusa sõnumi.»

Võimalikku ebakõla eitas ka Montzemolo: «Mul on hea meel, et Todt, kes töötas 16 aastat Ferraris, valiti nii tähtsale ametikohale.»

Samas kardavad just paljud, et Ferrarile tehakse Todti valitsemisajal rohkem soodustusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles