Löw: juba finaali jõudmine on suurepärane tulemus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa kantsler Angela Merkel ja koondise kapten Michael Ballack.
Saksamaa kantsler Angela Merkel ja koondise kapten Michael Ballack. Foto: Reuters / Scanpix

Saksamaa jalgpallikoondise peatreener Joachim Löw oli sunnitud pärast Euroopa meistrivõistluste finaalis Hispaaniale allajäämist tunnistama, et parim meeskond võitis.

0:1 Hispaaniale kaotanud Saksamaa treener Löw kiitis mängujärgselt esmalt enda mängijaid. «Pean oma meeskonda kiitma, nad olid nende kuue nädala jooksul fantastilised,» vahendas goal.com Löwi sõnu. «Loomulikult olid mängijad pettunud, aga me ei tohiks pead norgu lasta, kuna juba finaali jõudmine on suurepärane tulemus.»

Löw tõdes, et Hispaania oli võidu ära teeninud. «Hispaanlastel olid palju paremad võimalused ning nad hakkasid mängu kulgedes üha paremini mängima,» möönis Löw.

Finaali tribüünilt jälginud Saksamaa kantsler Angela Merkel ühines Löwiga sakslaste kiitmisel. «Juba finaali jõudmine on suur saavutus,» arvas kantsler. «Võitlesime kõvasti, aga lõppude lõpuks jäime ikkagi alla.»

«Olime kaks aastat tagasi MMil kolmandad, nüüd EMil teised,» jätkas Merkel. «Ütlesin just meeskonna kaptenile Michael Ballackile, et peame ootama 2010. aasta MMini Lõuna-Aafrikas, siis on meie kord triumfeerida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles