Nikolai Novosjolov jagab pühapäeval Tallinnas autogramme

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov
Nikolai Novosjolov Foto: Peeter Langovits

Vabaduse väljakule üheskoos ca 20 000 spordisõbraga tuleb sel pühapäeval Tallinna maratonile jooksma ning peale seda autogramme jagama vehkleja Nikolai Novosjolov.

Nikolai Novosjoloviga on võimalik kohtuda Eesti Spordimeditsiini klastri eestvedamisel loodud spordimeditsiini alal. Huvilistel on võimalus peale jooksu- või kõnnietappi küsida oma numbrimärgile kahekordse vehklemise maailmameistri autogrammi, jäädvustada päev ühispildiga ja küsida mõned küsimused tippsportlaselt.

Novosjolov annab Tallinna maratonil kl 11.30 poolmaratoni stardipaugu ning on jooksjana ise 10 km etapi stardis kell 13.30.

Orienteeruvalt kell 14.30 jõuab Novosjolov tagasi spordimeditsiini alale, kus ta rõõmuga suhtleb rahvaga kuni kella 16ni. Sealsamas on võimalik teha käsi valgeks vehklemisklubi Tallinna Mõõk professionaalide ja vehklemissimulatsiooni abil. Samuti saavad vehklemisest enam huvitatud infot vehklemise treeningute jm kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles