Lehmann kritiseeris kohtunikku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jens Lehmann
Jens Lehmann Foto: Reuters / Scanpix

Saksamaa jalgpallikoondise väravavahy Jens Lehmann kritiseeris Euroopa meistrivõistluste finaali vilistanud itaallasest kohtunikku Roberto Rosettit. Saksamaa kaotas finaalmängus 0:1 Hispaaniale.

Kui Saksamaa koondise peatreener Joachim Löw tõdes, et Hispaania vääris võitu, siis Lehmann pahandas Rosettiga, vahendab Eurosport.

Väravavahti hämmastasid mitu kohtuniku otsust, eelkõige aga see, et Rosetti ei andnud punast kaarti David Silvale, kes Lukas Podolskit peaga müksas.

«Olin kohtuniku töös üsna pettunud,» tunnistas Lehmann. «Ta ei andnud punast kaarti sellele Hispaania mängijale, kes meie meest peaga lõi, lisaks andis ta viimastel minutitel meie vastu karistuslöögi, isegi hispaanlased olid üllatunud, et kohtunik seal viga nägi.»

Klubijalgpallis Inglismaalt Arsenalist Saksamaale Stuttgartisse siirdunud 38-aastane väravavaht pole veel otsustanud, kas soovib koondisekarjääri jätkata, kuid kinnitas, et nelja aasta pärast ta enam ei mängi. «Vähemalt EMil oli see kindlasti minu viimane mäng,» ütles ta.

«Rohkem ei taha ma sel teemal peatuda. Pean kõigepealt üle saama sellest pettumusest, et me kaotasime. Ja juhul kui otsustan koondisega lõpparve teha, ütlen loomulikult esmalt treenerile ja mängijatele ning alles siis avalikkusele,» lisas Lehmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles