Realil oli võimalus Neymar osta vaid 60 000 euro eest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondise tähtmängija Neymar liitus sel suvel 57 miljoni euro eest FC Barcelonaga, kuid samal ajal jahtis tema allkirja ka Madridi Real. Samas on selgunud, et Realil oli omal ajal suurepärane võimalus Neymari palkamiseks, kuid sellest loobuti.

Neymar käis 2006. aastal ennast Realile näitamas ja Madridi klubil oli võimalus 60 000 euro eest ka noormees endale soetada, kuid kokkuvõttes hispaanlased loobusid tehingust, kirjutab AS.

Toona olid Realis segased ajad ning Florentino Perez oli just klubi presidendi kohalt lahkunud ja seega ei leidunud meest, kes oleks tehingu lõpuni viinud. Klubi tegevjuht Carlos Martinez de Albornoz ei olnud nõus 14-aastase mängija eest nii palju maksma ja seega jäi tehing katki.

Klubi endine spordidirektor Alberto Giraldez on nimetanud toonast juhtumit «ajalooliseks veaks».

«Neymar oli valmis Reali jääma. Nägime, et ta on eriline. See oli Reali poolt ajalooline viga, ta oleks võinud olla meie Lionel Messi,» rääkis Giraldez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles