Pareiko: van Persie ütles palju, kuid sai sõnad vastu ka

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie (vasakul) ja Sergei Pareiko Eesti ja Hollandi 2:2 viigimängu järel arvamusi vahetamas.
Robin van Persie (vasakul) ja Sergei Pareiko Eesti ja Hollandi 2:2 viigimängu järel arvamusi vahetamas. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise väravavaht Sergei Pareiko tunnistas pärast kohtumist Hollandiga, et sees valitsevad vastakad tunded.

«Oleks hommikul keegi öelnud, et mängime Hollandiga viiki, siis ei oleks uskunud. Hollandlased ei olnud sellised staarid nagu eeldasime. Näitasime teisel poolajal väga head mängu, meil on alles jäänud kolmest mängust veel lootust punkte röövida küll,» vaatas Pareiko lootusrikkalt tulevikku.

Vastastele lisaminutitel antud penaltit ta kommenteerida ei soovinud, kuid märkis, et hollandlased käitusid kohati üleolevalt.

«Ei kommenteeri, kõik ise nägid,» sõnas Pareiko, kes läks mängujärgselt oma arvamust ka vastastele ütlema. «Tahtsin küsida, et miks neil pole meie meeskonna vastu respekti. Hollandi staarid ütlesid meie karistusalas inetuid asju – (Robin) van Persie ütles palju, kuid sai sõnad vastu ka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles