Bale: Ronaldoga koos saan paremaks jalgpalluriks

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale (vasakul) loodab, et Cristiano Ronaldoga koos mängimine ja treenimine teeb temast parema jalgpalluri
Gareth Bale (vasakul) loodab, et Cristiano Ronaldoga koos mängimine ja treenimine teeb temast parema jalgpalluri Foto: SCANPIX

Äsja Madridi Reali jalgpallimeeskonnaga liitunud Gareth Bale rääkis, et ootab väga Cristiano Ronaldoga koos mängimist. Bale’i sõnul on tegemist maailma parima jalgpalluriga ning ta saab portugalaselt palju õppida.

«Olen väga põnevil. Maailma parimate mängijatega koos treenimine saab ainult kasuks tulla. Minu jaoks on Ronaldo maailma parim. Ta on täiuslik. Saan koos temaga treenida, jälgida, mida ta teeb mängudes, mängida koos temaga ning õppida igal sammul maailma parimalt. Näen, et minu jaoks on ainus võimalus edasi areneda,» rääkis ta BT Spordile.

«Meil on suurepärane peatreener, head treenerid, Madridi Realis on kõik kõige parem. Parimate juures saab minust parem mängija. Astusin karjääris sammu kõrgemale,» rääkis ta.

Madridis kohanemisel loodab Bale oma vana semu Luka Modrici abile. «Kui liitusin Tottenhamiga, siis ei tundnud ma seal mitte kedagi, kuid Realist tean ma Modricit väga hästi. Loodetavasti aitab ta mul kohaneda,» arutles Bale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles