Bengals sai valusa kaotuse, Hunt koosseisu ei mahtunud

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Margus Hundi meeskond Cincinnati Bengals alustas ameerika jalgpalli liiga NFL hooaega Chicagos Bearsi vastu ja pidi vastu võtma kaotuse 21:24.

Bengalsi võimas kaitse neljandal veerandajal enam ei pidanud. Esmalt lubati Bearsil neljanda katsega läbida vajalik jard - oleks rünnak peatatud, saanuks palli Bengals - seejärel Jay Cutleril sööta touchdown Brandon Marshallile, mis tegi seisuks 24:21. Bengalsi rünnak ebaõnnestus ning nii tuli vastu võtta kaotus.

Esimesel veerandaja alguses lõikas Bears Bengalsi mängujuhi Andy Daltoni söödu vahelt ning järgnenud rünnakul jõuti touchdownini. Bengals vastas - Daltoni sööt väravatsooni A.J.Greenile jõudis kohale ja esimese veerandaja järel on seis 7:7.

Teisel veerandajal lõigati taas Daltoni sööt, kuid Bengalsi kaitse pidas. Seejärel töötas taas liin Dalton - Green: 45-ne sööt ja touchdown. Bears vastas löögiväravaga ja vaheajale mindi Bengalsi juhtimisel 14:10.

Kolmandal veerandajal tegid resultatiivset tööd meeskondade läbimurdjad. Bengalsi mehe BenJarvus Green-Ellise touchdownile vastas omalt poolt Bearsi running back Matt Forte. 21:17 Bengalsile.

Veidike rohkem kui tund aega enne kohtumise algust selgus, et Hunt täna väljakule ei tule, kuna teda ei valitud 46 mehe sekka, kes mänguks üles anti.

Nii Bengals kui Bears võitsid mullu 10 mängu, kuid esimene neist sai AFC North divisjonis teise koha ja pääses play-offi, teine jäi NFC Northis kolmandaks.

Ka meeskondade statistika on võrdne – Bengals on pisut parem söödumängus, Bears läbimurretes. Kaitse on mõlema tiimi tugevam külg: Bengals lubas mullu vastastel läbida mängus keskmiselt 320 jardi, Bears 316 ning NFLis on need näitajad paremuselt kuues ja viies.

Suvel on Bengals lisanud jõudu nii ründesse kui kaitsesse ning saab näha, kuivõrd meeskond tugevamaks on läinud.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles