Ahjupera mängust Ungariga: tahame paremat tulemust kui Tallinnas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarmo Ahjupera.
Jarmo Ahjupera. Foto: SCANPIX

Igapäevaselt Ungaris Ujpesti tiimis klubijalgpalli mängiv ründaja Jarmo Ahjupera usub, et mängust Hollandiga on kaasa võetud positiivne emotsioon ja Ungari vastu loodetakse samuti korralikku tulemust.

«Meie poolt oli viimati positiivne mäng ja meeskonnas on hea meeleolu,» tunnistas Ahjupera. «Vastased kaotasid viimati 0:3 Rumeeniale ja seega neil väga hästi ei läinud. Viimati oli neil palju mehi Ungari liigast – peaaegu pool meeskonda, tean neid mängijaid küll.»

Samas usub Ahjupera, et homsetest vastastest tasub kõige rohkem karta Bundesligas Schalke 04 tiimis pallivat ründajat Adam Szalaid. «Statistiliselt võttes on ungarlaste kõige ohtlikum mees Szalai, tema lööb ka kõige rohkem väravaid,» märkis Eesti koondislane.

Eelmise aasta oktoobris jäi Eesti koduväljakul Ungarile 0:1 alla ja sel korral soovitakse kindlasti teha vigade parandus. «Tahame ikka paremat tulemust kui Tallinnas. Lasime endale siis teise poolaja alguses kiirelt värava lüüa, oleksime pidanud rohkem vastu pidama ja siis oleks võinud mäng ka teistpidi minna,» arvas Ahjupera.

Eesti ja Ungari MM-valikmäng algab homme Eesti aja järgi 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles