Kangert säilitas Vueltal koha esikümnes

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert, Astana teine.
Tanel Kangert, Astana teine. Foto: Astana

Astana klubi profirattur Tanel Kangert lõpetas Vuelta velotuuri 16. etapi 30. kohaga, kuid säilitas üldarvestuses koha esikümnes.

Tänase etapi võitis prantslane Warren Barguil (Argos-Shimano), edestades lõpujoonel ülinapilt Rigoberto Uran Urani (Sky). Kangert tuli üle lõpujoone 30. kohal, kaotades võitjale 2.19.

Etapp tegi korrektiive ka tippude seas, kuna üldliidri Vincenzo Nibali põhikonkurendid suutsid itaallaselt kuni 30 sekundit tagasi võita. Punane liidrisärk jäi siiski Nibali selga, kuid Christopher Horner kaotab talle nüüd 28 sekundiga ning Alejandro Valverde minuti ja 14 sekundiga. Neljas on Joaquin Rodriguez, kaotust Nibalile 2.29.

Kangert on üldarvestuses jätkuvalt 10. kohal, kaotust Nibalile on kogunenud 9.21. Üheksandal kohal sõitev Samuel Sanchez on ligi kahe minuti kaugusel, Daniel Moreno kaotab aga omakorda eestlasele vaid kümme sekundit. Homme on Vueltal puhkepäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles