Uskumatu video: karikasarjast edasipääsu otsustas väljakule trüginud massöör

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aparecidence'i massöör väravat kaitsmas.
Aparecidence'i massöör väravat kaitsmas. Foto: Video / youtube

Brasiilia jalgpallimaailmas leidis aset kummaline intsident, mille käigus Serie D liiga karikamängus otsustas kohtumise saatuse mitte mõni väljakumängijatest, vaid hoopis ühe meeskonna massöör.

Tupi jalgpalliklubi oli võõrustamas Aparecidence'i meeskonda ning seis oli 2:2. Mängu otsustavatel hetkedel suutsid võõrustajad tulla ohtlikult Aparecidence'i värava alla ning kuna külaliste väravavaht oli ründajale vastu liikunud ning seega väravajoonelt eemal, olid Tupi mehed väga lähedal vajaliku võiduvärava löömisele. Siis sekkus aga mängu valges vestis Aparecidence'i massöör, kes oli ennast sättinud väravaposti kõrvale seisma ning liikus õigel ajal väravavahi kohuseid täitma, tõrjudes koguni kaks pealelööki ning saates seejärel palli auti. Vihased Tupi mängijad asusid väljakule trüginud massööri seejärel taga ajama, aga mehel õnnestus vihaste konkurentide eest edukalt põgeneda.

Kuna Aparecidence mängis võõrsil, oli 2:2 viik nende jaoks edasipääsuks piisav ning nad jõudsid Serie D finaali. Tupi meeskond on väidetavalt andnud asja kohtusse ning esitanud taotluse tulemuse tühistamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles