Walesi koondise peatreener: Bale ei ole Reali debüüdiks valmis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Walesi jalgpallikoondise ja Madridi Reali värske ründestaar Gareth Bale ei ole Walesi rahvusmeeskonna juhendaja Chris Colemani arvates valmis laupäevaseks debüüdiks Reali eest. Nimelt on Bale'i endiselt vaevamas vigastus.

Laupäeval toimuv Hispaania liiga mäng Villareali vastu peaks olema Bale'i debüüt Hispaania suurklubi eest, aga väidetavalt pole 24-aastane ründestaar veel saanud üle kubemelihase vigastusest, mis jättis ta pingile Walesi koondise reedeses 1:2 kaotusmängus Makedoonia vastu. Nüüd on Walesi loots Coleman teatanud, et Bale ei alusta ka tänast kohtumist Serbia vastu algkoosseisust ega soovita sel laupäeval noort ründajat kasutada ka Madridi Realil.

«On raske teha ainult neli treeningsessiooni ja siis mängida. Hispaania liiga tempo on teistsugune kui Inglismaal, aga oleksin üllatunud, kui ta alustaks algkoosseisust,» rääkis Coleman.

«Ma saan aru, et neil on probleem Cristiano Ronaldoga, aga on väga-väga suur kohustus teha nii vähe trenni ja siis mängida,» lisas Coleman kommentaariks olukorrale, kui Madridi Reali teine ründestaar Ronaldo on sunnitud laupäevase mängu vahele jätma reielihase vigastuse tõttu. «Ta on suurepärane atleet, tal pole mitte ühtegi grammi rasva, aga isegi tema jaoks on see raske. Kui te näeksite teda meie treeningutel, siis saaksite aru, et ta pole veel vormis,» võttis Coleman kokku oma hinnangu Bale'i kohta.

Real on koduses liigas koos Barcelona, Madriti Atletico ja Villarealiga teeninud kolmest mängust kolm võitu ning üheksa punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles