Wimbledonis on konkurentsist langenud neli kõrgeima asetusega naist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venelanna Jelena Dementjeva rõõmustab.
Venelanna Jelena Dementjeva rõõmustab. Foto: AFP / Scanpix

Wimbledoni suure slämmi tenniseturniiri naisüksikmängus on konkurentsist langenud neli kõrgeima asetusega naist.

Seni neljast paremast ainsana võistlustulle jäänud neljanda paigutusega venelanna Svetlana Kuznetsova pidi tunnistama 14. asetatud poolaka Agnieszka Radwanska 6:4, 1:6, 7:5 paremust.

Täna pärastlõunal pidi reketit pakkima teise asetusega serblanna Jelena Jankovic, kes kaotas üllatuslikult Tai tennisistile Tamarine Tanasugarnile.

Maailma esireket Ana Ivanovic kaotas möödunud nädalal hiinlannale Jie Zhengile ning kolmandana asetatud venelanna Maria Šarapova kaasmaalannale Alla Kudrjavtsevale.

Seega on praegu võistluse kõrgeima asetusega mängija venelanna Jelena Dementjeva, kes omab viiendat paigutust. Dementjeva alistas kindlalt 6:2, 6:1 Iisraeli tennisisti Shahar Peeri (24. asetus).

Veerandfinaalis kohtub Dementjeva 21. asetusega kaasmaalanna Nadja Petrovaga, kes alistas täna neljandas ringis Šarapova väljalülitanud Kudrjavtseva.

Üldse on 32 asetusega mängijat võistlustulle jäänud vaid kuus naist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles