Eesti jalgpallikoondis pääseb Ungarist koju alles õhtul

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis.
Eesti jalgpallikoondis. Foto: Mihkel Maripuu

Eile õhtul Budapestis Ungari käest 1:5 lüüa saanud Eesti jalgpallikoondise mured ei lõppenud palliplatsil - lennukirike ei ole lubanud meeskonnal siiani kodumaale naasta.

Eesti tšarterlend ühes mängijate, abipersonali, ajakirjanike ja fännidega pidanuks Tallinnasse naasma juba öösel kell 3, kuid lennujaama saabunud delegatsioonile teatati ebameeldiv uudis - Estonian Airi lennuki tehnilise rikke tõttu lükati lend tänasele.

Estonian Airi teatel lükati väljalend edasi, kuna lennukil avanes tagumise ukse slaid ehk avariisild. «Praeguse info kohaselt stardib lennuk Budapestist kell 18 kohaliku aja järgi, kui hooldustehnikud on slaidi kokku pannud ja lennuki üle kontrollinud. Slaidi avanemise põhjuse saame selgitada siis, kui lennuk on Tallinnas hooldustehnikute poolt põhjalikult üle vaadatud,» teatas Estonian Air pressiteate vahendusel.

Kui mõned koondislased lahkusid Budapestist oma koduklubide suunas plaanipäraselt, siis tänase päeva jooksul on teele asunud ka mitmed teised, kes pidid algselt lendama Tallinnasse. Osa reisijatest saabub Tallinnasse teiste lendudega Kopenhaageni, Brüsseli või Helsingi kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles