Video: teelt välja sõitnud Kubica tegi tutvust lehmakarjaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica.
Robert Kubica. Foto: SCANPIX

Autoralli MM-sarjas osalev endine vormel-1 piloot Robert Kubica tegi nädalavahetusel ralliautot testides peadpööritava avarii, kuid sai tänu sellele endale uued sõbrad.

Kubica valmistus kodumaal Poolas peetavaks EM-ralliks, kuid tegi sõiduvea ja keeras oma Citroëni ühel kiirel teelõigul mitu korda üle katuse. Poolakal jäi seejuures napilt puudu, et saada pihta tee ääres olnud lehmakarjale - õnneks taipasid sõralised kukerpallitava auto eest kiirelt põgeneda.

Kubica ja tema kaardilugeja avariis viga ei saanud, kuid pärast autost välja ronimist tuli neil teha tegemist sama lehmakarjaga - loomad tulid uudishimulikult uurima, mis veider elukas nende söögiplatsile maandus. Pole siiski teada, kas lehmi meelitas rohkem ligi kummuli paiskunud Citroën või hoopis Kubica kaardilugeja Maciej Baran - viimase perekonnanimi tähendab nimelt poola keeles oinast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles