Austraalia ragbimängija teenis vastase peenise hammustamise eest mängukeelu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olukord kõnealusest ragbimatšist.
Olukord kõnealusest ragbimatšist. Foto: Video / youtube

Austraalia ragbiliigas teenis Tugun Seahawksi meeskonna mängija Anthony Watts mängukeelu, sest hammustas keset mängu vastasmängijat peenisest.

Tugun Seahawks oli parajasti kohtumas Bilambil Jetsi meeskonnaga, kui Watts tekkinud rüseluses väidetava teoga hakkama sai. Liiga ametlik seisukoht oli meest karistada.

«Pärast seda, kui kohtunike paneel vaatas üle nii mängu videomaterjali kui ka meditsiinilise meeskonna ja mängu kohtunike protokollid, leiti, et Watts on süüdi vastuolulises käitumises. Ta on mängimisest eemaldatud kuni 2014. aasta hooajast on lõpetatud kaheksa vooru,» seisis liiga avalduses.

Watts lubas otsuse edasi kaevata.

26-aastasel ragbimängijal on probleeme olnud varemgi. 2011. aastal viskas Sydney Roostersi meeskond ta oma ridadest välja distsiplinaarprobleemide tõttu. Käesoleva aasta suvel mõisteti ta süüdi ebaseaduslikus relvaomamises ning lisaks määrati talle mootorratta gängide kakluses osalemise eest ühiskondliku töö kohustus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles