Lotuse tiim võib hakata Massat jahtima

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Sel nädalal teatas vormel-1 sarjas seni Ferrari tiimis sõitnud Felipe Massa, et uuest hooajast ta samas tiimis ei jätka. Ferrari teatas seepeale kiirelt, et nende uueks sõitjaks on senine Lotuse meeskonna piloot Kimi Räikkönen ning nüüd on Lotus avaldanud, et nemad asuvad Massat jahtima.

Lotuse huvi Massa vastu kinnitasid nii mehe agent Nicolas Todt kui ka Lotuse tiimipealik Eric Boullier. «On kindel, et ka teised meeskonnad on Felipe'st huvitatud,» vahendas Todti sõnu vormel-1 sarja ametlik veebileht. «Felipe ei kavatse kunagi mõnes väikeses tiimis sõita teise piloodina, seega otsime talle autot, mis lubaks tal mängida sarjas liidrirolli. Täna on kõige paremaks meeskonnaks ja võimaluseks see iste, mis jäi tühjaks Räikkönenist. Aga kas see on ainuke võimalik koht? Eks näeme,» lisas Todt.

Seniseni on Räikköneni võimaliku asendajana nähtud Sauberi pilooti Nico Hülkenbergi, kes oli kandidaat ka Räikköneni poolt võetud kohale Ferraris. Samas kinnitas Lotuse pealik Boullier, et nad on ka Massast huvitatud.  «Felipe Massa on samuti saadaval, seega loomulikult on ta nimekirjas. Aga pole vaja oma varuplaani liiga kiirelt aktiveerida. Me oleme ainuke meeskond, kellel on üks hea koht vaba, seega loomulikult mõjutab see paljusid inimesi,» vaatas Boullier tulevikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles