Nadal: Davis Cup ei ole minu eesmärkide jaoks hea

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Sel nädalal US Openi tenniseturniiril triumfeerinud hispaanlane Rafael Nadal osaleb sel nädalal võistkondlikul Davis Cupi turniiril, ent värske Suure slämmi võitja tunnistas, et koondisega võistlemine ei ole tema jaoks kasulik.

«Arvestades mu väsimust, tahaksin puhata ja nii füüsiliselt kui vaimselt valmistuda Aasia tuuriks,» viitas Nadal eelseisvatele võistlustele Malaisias, Tais, Hiinas ja Jaapanis.

«See on aasta viimane sprint ja ma võistlen millegi erilise eest - mul on võimalus lõpetada aasta maailma esireketina. Davis Cup ei aita mind mu eesmärgile lähemale, aga olen oma lubaduse andnud ja olen Madridis kohal. Ma usun, et Hispaania väärib kohta parimate hulgas,» lisas Nadal.

Põlvevigastuse tõttu võistluspausi pidanud Nadal mängis viimati Hispaania koondise eest 2011. aastal. Hispaania kohtub play-offis Ukrainaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles