Venezuela kaunitari jahtimises süüdistatud Özil võib anda Madridi Reali kohtusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aida Yespica.
Aida Yespica. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise poolkaitsja Mesut Özil vahetas hiljuti Madridi Reali särgi Londoni Arsenali oma vastu ja seejärel on avalikkuse ette tulnud mitmeid erinevaid süüdistusi. Viimati heitis Real Özilile ette vähest keskendumist spordile, kuid nüüd plaanib Özili leer Reali hoopis kohtusse kaevata.

Hiljuti kirjutati Hispaania meedias, et Özil ajas mööda Euroopat taga Venezuela kaunitari Aida Yespicat ja seetõttu kannatas tema mänguvorm. Ühesõnaga oli see hispaanlaste jaoks piisav põhjendus, et Özil Arsenalile müüa, kirjutab Daily Mail.

Özili isa Mustafa on aga süüdistuste tõttu maruvihane ja Özili leer võib seetõttu Madridi Reali presidendi Florentino Perezi kohtusse kaevata. «See on selge, et Perez ei ole auväärne mees. Tal võib olla palju raha, kuid see ei tee temast auväärset inimest,» kurjustas Mustafa Özil. «Ta tahab väita, et Mesut ei olnud professionaalne ja mind huvitab ainult raha. Mõlemad süüdistused on valed ja seetõttu plaanin kohtusse minekut.»

«Kaalume kõiki võimalusi. Advokaadid vaatavad asja üle, et kas on põhjust kohtusse minekuks. Seejärel otsustame, kas anname asjale ametliku käigu või mitte,» lisas jalgpalluri isa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles