Kuu parimateks valiti Prins ja Zahovaiko

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Zahovaiko.
Vjatšeslav Zahovaiko. Foto: Toomas Huik
Jalgpalli Meistriliiga juuni parimaks treeneriks tunnistati Igor Prins FC Levadiast ja parimaks mängijaks Vjatšeslav Zahovaiko FC Florast.

41-aastase Prinsi juhtimisel jätkab FC Levadia Meistriliiga tipus, juunis saadi kolm võitu ning tehti 2:2 viik FC Floraga. Prins on Levadia peatreener alates märtsi algusest.

Zahovaiko on Flora eest löönud sel hooajal 6 väravat, seejuures viis tema tabamus Flora juunikuu põnevusmängus Levadia ees 2:1 juhtima.

Esiliiga juunikuu parimaks treeneriks osutus Urmas Hepner (FC Levadia II) ja parimaks mängijaks Sergei Jegorov (FC TVMK II).

Parimate valimisel arvestatakse mängija või treeneri sooritusi vastava kuu jooksul, tabeliseisu, väravaküttide pingerida, hoiatuskaarte, löödud ning sisse lastud väravate hulka, mängitud minuteid, distsiplinaarrikkumisi, ausa mängu põhimõtete järgimist, suhtumist vastasvõistkonda jms. Mälestusesemed laureaatidele annab üle Eesti Jalgpalli Liit.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles