Valujev: suur suu võib Haye’le kalliks maksma minna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Valujev
Nikolai Valujev Foto: AFP / Scanpix

Laupäeval Saksamaal profipoksi WBA-sarja maailmameistrivõistluste raskekaalu tiitlimatšis inglase David Haye’ga kohtuv tiitlikaitsja Nikolai Valujev hoiatas oma vastast, et suur suu võib talle kalliks maksma minna.

Hiiglasekasvu venelane oli siiani Haye juttu ignoreerinud, et lõpuks sai ka temal inglase kiitlemisest kõrini, vahendab The Sun.

«Ta läheb ajalukku sellega, et ta on halvimate kommete ja suurima suuga poksija,» kuulutas Valujev. «Haye kommentaarid pole mind kunagi pahandanud, pigem on ta mind hoopis veel rohkem motiveerinud teda laupäeval võitma.»

Valujevi sõnul võib Haye rääkida nii palju kui süda lustib. «Tal on veel paar päeva rääkimiseks jäänud, aga siis tuleb tal ringi tulla, eks me näe, mida ta seal teha suudab,» arutles Valujev. «Ta on nii palju rääkinud, mida ta minuga teha võiks, lubades olla esimene poksija, kes mind teadvusetuks suudab lüüa.»

«Ma ei usu, et Haye suudab matši alates oma sõnad tegudega asendada,» jätkas Valujev.

Ainult jumal teab, mis laupäeval juhtub. Ma ei hakka jumalat mängima ja ennustama, mitmendas raundis matš lõppeb, võin ennustada vaid üht – ma võidan.»

Haye keeldus oma seniste sõnade pärast vabandama, ent möönis: «Tean, et Valujev näeb mind suure suuga väikese mehena, kel pole mingit lootust.»

«Eks näis,» lisas Haye. «Mõned inimesed arvavad, et olen ebaviisakas ja lugupidamatu, aga räägin alati, mida mõtlen.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles