Gripp ja vigastused murdsid Pere Leiva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leiva peatreener Rainer Vassiljev. Taamal Andres Toobal.
Tartu Pere Leiva peatreener Rainer Vassiljev. Taamal Andres Toobal. Foto: Margus Ansu

Asjaolusid arvestades polnud Tartu Pere Leiva võrkpalliklubi eilses 2:3 kaotuses Eesti-Läti ühisliigas külla tulnud Daugavpilsi Universitatele midagi erakordset, sest erinevatel põhjustel puudusid mängult peatreener Rainer Vassiljev, temporündaja Romet Priimägi ja sidemängija Andres Toobal.

Kolmapäeval Tallinnas treenerikoolitusel osalenud Vassiljev tundis end tagasiteel Tartusse kehvasti ning pärast õhtust harjutuskorda koju jõudes vajus mees palavikuga voodisse, vahendab volley.ee.

«Poolteist päeva oli palavik vahemikus 38,6-38,9. Täna pole väljas käinud ja istun ka homme ilmselt kodus, kuid teisipäevasel treeningul loodan osaleda,» rääkis Vassiljev, keda asendas abitreener Peep Päll.

Nädal tagasi mängus Tallinna Selveriga liblikat hüpates selga vigastanud Toobal ei saanud nädal aega trenni teha. Universitate vastu viibis kolm esimest geimi platsil Tauno Lipp, kahes viimases oli väljakul Toobal.

«Selja taha tõstmine oli häiritud. Praegu on ka selg väga valus,» ütles Toobal.  «Valukolle asub neljanda ja viienda diski vahel. Saan elektri impulssravi ja käin kondiväänaja juures.»

Hooaja algusest saati õlavaluga võitlev Priimägi sai esmaspäeval hormoonsüsti ega osalenud pallitreeningutel ründetegevuses. Neljapäeva õhtul murdis aga palavik kahemeetrise mehemüraka voodirežiimile.

«Eile oli temperatuur 38,9, kuid teisipäeval loodan trenni minna ja nädala lõpus üritan uuesti palli lüüa,» märkis Priimägi.

Eesti Läti ühisliiga tänastes mängudes olid võidukad Eesti klubid. Pärnu VK alistas kodus Riia Lase 3:0 (22, 20, 23), Tallinna Selver sai kodusaalis 3:1 (-20, 19, 22, 28)  jagu Ozolnieki Biolarsist ning samuti kodus mänginud Valio Võru võitis Daugavpilsi Universitatet 3:1 (-24, 18, 22, 20).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles