Agassi tunnistab: valetasin pidevalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Agassi
Andre Agassi Foto: AFP / Scanpix

Endine meeste tennise maailma esireket Andre Agassi ütles intervjuus uudisteagentuurile AP, et tema müügile tulnud autobiograafia on osa tema lunastusest sõnade ja tegude eest, mis võinuks olemata olla.

Agassi avaldas, et valetas kogu oma karjääri vältel nii oma fännidele, vastastele, tenniseametnikele, oma esimesele abikaasale Brooke Shieldsile, oma sõpradele, meediale ning ka iseendale.

«Ma ei saa enam niimoodi elada,» sõnas Agassi. «Osad valed olid tingitud hirmust, osad aga segadusest. Osad sellest, et mõtlesin valjult või sain asjadest valesti aru. Paljud aga said alguse sellest, et valetasin endale.»

«Kui tipptennisega lõpparve tegin, oli mul aega, energiat ja ka võimalus ennast karmi pilguga vaadata,» lisas ta.

Agassi avaldab oma raamatus «Open» («Avatud» - toim) saladusi, mida ta on aastaid endaga kandnud. Siiani on avalikkuseni jõudnud osa, kus ta tunnistas, et kasutas metamfetamiini ning valetas pärast positiivse dopinguproovi andmist oma naha päästmiseks ametnikele ja ka osa, kus ta räägib oma parukast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles