Indrek Zelinski särava karjääri lõpp: pettumus ja viha

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia ründaja Indrek Zelinski.
Levadia ründaja Indrek Zelinski. Foto: Marina Puškar

Kohtunik Sten Kaldma lõpetas Eesti koondise särgis karjääri jooksul 27 väravat löönud ja eile FC Levadiaga oma seitsmenda koduse meistritiitli võitnud Indrek Zelinski karjääri punase kaardiga, mis päevakangelase väga morniks tegi.


«Platsile läksin hea tundega, kuid lahkusin sealt pettumuse ja vihaga,» tõdes eile Paide linnameeskonda 4:2 nüpeldanud Levadia keskkaitses mängu alustanud Zelinski, kes enda sõnul süüst prii. «Jalgpallireegleid ma ei rikkunud. Kohtuniku otsus oli vale!»



Pettumus olnuks veelgi suurem, kui Levadia meestele kuldmedali asemel mõni muu autasu kaela riputatuks. Vähemalt sai vanameister nautida oma seitsmendat Eesti meistri tiitlit – kusjuures viimased neli järjestikust on tulnud just Levadia särgis.



«Kuigi minu roll sel hooajal polnud nii suur, on hea kullaga lõpetada. Selle eest suur tänu meeskonnale. Eks halvad mõtted hajuvad võidušampuse maitsmisega vaikselt õhku,» tänas Zelinski, kellele tuli meeldiva üllatusena meeskonnakaaslaste žest vanameistrit õhku loopida, nagu üldjuhul tehakse võidukale treenerile – kusjuures mullu karjääriga lõpparve teinud Marek Lemsalu jäeti kahe jalaga maa peale. «Eks Marek on minust kümme-viisteist kilo raskem ka.»



Juba hooaja jooksul karjääri lõpetamisest teatanud Zelinski asub edasi tööle Eesti Jalgpalli Liidu kommertsosakonda, kuid ka nahkkera ei jäta ta lihtsalt nurka vedelema.


«Ei tea, kus pallima hakkan. Koduhoovis või laagri staadionil mängin veel kindlasti,» kinnitas Zelinski.



Samas jättis vanameister õhku salapära, kui ei välistanud sajaprotsendiliselt varianti veel ka meistriliigas väljakule tulla.



«Kurat, kui siinne tase nõnda alla läheb, siis mine tea, kuid loodan, et seda kunagi ei tee,» ütles Zelinski, kes ei välistanud tulevikus hoopis treeneripostil jätkamist. «Eks ma olen oma peas igasuguseid asju mõelnud.» (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles