Bruno Senna: loodan, et minust hakatakse rääkima mu oskuste, mitte nime pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruno Senna
Bruno Senna Foto: SCANPIX

Legendaarse vormel-1 sõitja Ayrton Senna õepoeg brasiillane Bruno Senna loodab, et suudab järgmisel hooajal näidata inimestele oma oskusi ning panna nad unustama tema kuulus perekonnanimi.

Kuigi 26-aastane Bruno Senna teab, et sugulus kolmekordse maailmameistri Ayrton Sennaga on suuresti põhjus, mis talle ukse vormelimaailma avas, ent sellest hoolimata tahab ta tuleval aastal näidata, et suudab ka ise sõita ja loodab oma debüüthooajal Campos Meta autoga sõites ka punktikohtadele jõuda, vahendab Sky Sports.

«Loodan, et juba lühikese ajaga teatakse mind kui Brunot, mind ennast, mitte ainult mu onu perekonnanime,» sõnas Senna. «Olen õppinud sellega elama. Kuigi see aitas mul alguses sponsoreid ja kontakte leida, peab piloodil ka annet olema.»

Senna perekond oli alguses tema vormelikarjääri vastu, kuna Ayrton Senna hukkus 1994. aastal San Marino MM-etapil.

Nüüd tahab Senna kaotatud aega tagasi teha ning aidata Campos järgmisel hooajal kõige edukamaks uueks tiimiks. «Tahan oma tiimile punkte võita, et nad oleksid uute seast parim,» teatas Senna. «Pikemas plaanis tahaksin ikkagi maailmameistriks tulla, niisama MM-sarjas sõitmisest ei piisa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles