Merike Anderson jätkab karjääri Riia TTTs

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson
Merike Anderson Foto: TTT

Eesti viimaste aastate edukaim naiskorvpallur Merike Anderson jätkab karjääri Läti tippklubis Riia TTT.

Anderson sõlmis Läti meistriga taas aastase lepingu ning saab uuel hooajal mängida nii Euro-, Balti kui Läti liigas, vahendab sport.err.ee.

Esimese Eesti korvpallurina Balti liigas medalivõiduni jõudnud Merike Anderson võitis Riia TTT-ga mullu Balti liigas pronksi ja tuli Läti meistriks. Andersoni auhinnakapis on nüüd nii Eesti, Soome kui Läti liiga meistrikuld.

Järgmine hooaeg on kuulsusrikka ajalooga Läti tippklubile 85-nes ning klubi loodab juubeliaastal mängida edukalt ka Euroliigas.

Naiste korvpall on Lätis hetkel heas seisus, sest lõunanaabrite koondis tegi hiljuti ajalugu, jõudes kvalifikatsioonimängude kaudu Pekingi olümpiale.

Enne klubihooaega Lätis ootavad Andersoni Euroopa meistrivõistluste valikmängud Eesti naiskonnaga. Koondise ettevalmistuslaager algab Jaanus Levkoi juhendamisel esmaspäeval Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles