AC Milan langetab piletihindu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AC Milani poolehoidjad
AC Milani poolehoidjad Foto: AP / Scanpix

AC Milani asepresidendi Adriano Galliani teatel soovib klubi fännid taas staadionile meelitada odavamate piletihindade abil.

Milani Serie A mängude üldine publikunumber on viimaste aastate jooksul pidevalt kahanenud ning eriti suure tagasilöögi on klubi piletitulu pealt saanud sel hooajal, vahendab soccernet.

Kui Rossoneri Meistrite Liiga kohtumist Real Madridi vastu jälgis San Sirol 75 000 silmapaari, siis paar päeva varem toimunud mängu Parmaga vaatas umbes 33 000 inimest.

«Mul on väga kahju, et oleme viimase aastaga kaotanud 16 000 regulaarset pealtvaatajat. Ma tahan neile, kes on pettunud, teatada, et kui nad naasevad, pääsevad nad esimesele mängule ülisoodsalt.»

«Ma ei teata seda mitte sellepärast, et klubi saaks paar miljonit dollarit rohkem teenida, vaid sellepärast, et Milan-Roma mängu vaatas San Sirol vaid 40 000 pealtvaatajat.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles