Zahovaiko testimine Norras lükkus edasi

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Zahovaiko.
Vjatšeslav Zahovaiko. Foto: Toomas Huik
Norra kõrgliigaklubi Tromsö ILi kodulehe teatel ootasid nad FC Flora ründajat Vjatšeslav Zahovaikot pühapäevaks testimisele, kuid vigastus lükkas ürituse edasi.

«Me saime Floralt teate, et ründaja on treeningul hüppeliigest vigastanud. Vjatšeslavile tehakse täna uuring ning me ootame tulemust,» ütles Tromsö spordidirektor Morten Kraemer klubi kodulehel.

Kraemer loodab, et Zahovaiko tuleb siiski end varsti näitama: «Loodame uuringutelt positiivset tagasisidet. Hoiame pöidlad pihus, et vigastus poleks tõsine.»

Värskelt meistriliiga juunikuu parimaks mängijaks tunnistatud 26-aastane Zahovaiko on aastaid olnud koduliiga parimate väravaküttide seas, kuid ohtrad vigastused pole lubanud tal välismaale pääseda, kirjutab soccernet.ee.

Mulluse hooaja eel sõlmis ta küll lepingu Kuveidi klubiga Al-Kuwait SC, kuid saadeti Eestisse tagasi.

Eelmisel aastal Norra Tippeligaenis kuuenda kohaga lõpetanud Tromsö IL asub ka praegu tabeli keskmes. Samas klubis mängib teinegi Eesti koondislane Joel Lindpere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles