Van Persie loodab platsenta vedeliku abil taastumisprotsessi kiirendada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie vigastas laupäevases sõprusmängus oma pahkluud.
Robin van Persie vigastas laupäevases sõprusmängus oma pahkluud. Foto: Reuters / Scanpix

Laupäeval sõprusmängus Itaalia vastu pahkluud vigastanud Hollandi jalgpallikoondislane Robin van Persie soovib oma taastumisprotsessi kiirendada, hollandlane on selleks valinud aga kummalise ravi – klubijalgpalli Inglismaal Arsenalis mängiv van Persie loodab abi saada platsenta vedelikust.

Arsenali ründajale soovitas veidrat ravi PSV Eindhoveni ründaja Danko Lazovic.

Laupäevases sõprusmängus juba kümnendal mänguminutil väljakult kanderaamil minema kantud van Persie vigastuspausi pikkuseks hinnati esmalt kuni kuus nädalat. Hollandi ründetähe sõnul sai ta aga Arsenali klubi arstidelt loa pentsikut ravi proovida.

«Lendan Balkanile, et kohtuda arstiga, kes Lazovicit aitas,» selgitas van Persie Hollandi telesaates Studio Voetbal. «Ta rääkis oma meetoditest üsna ebamääraselt, kuid tean, et ta masseerib mind, kasutades platsenta vedelikku.»

«Kavatsen proovida. Liiga ei tee see kindlasti, aga kui see aitab, siis on hea,» lisas ta. «Suhtlesin ka Arsenali arstidega ning nad lubasid mul seda teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles