Guus Hiddink on valmis sama palgaga Venemaal jätkama

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guus Hiddink
Guus Hiddink Foto: AFP / Scanpix
Vene jalgpallikoondise peatreeneri Guus Hiddinki palga maksmisega seotud Venemaa Rahvusliku Jalgpalliakadeemia fondi esimees Sergei Kapkov teatas, et 18. juulil pikendatakse hollandlasega lepingut kahe aasta võrra.

Rahvusliku Jalgpalliakadeemia fondi rahastab peamiselt miljardärist ärimees ja Chelsea omanik Roman Abramovitš, kirjutab SL Õhtuleht.

Kuidas Hiddinkini rahad jõuavad, on Venemaal mõneti segane - tõenäoliselt vahendab palga maksmist Venemaa Jalgpalliföderatsioon.

Kapkovi sõnul on Hiddinki peamine nõudmine, et jätkama peavad ka abitreenerid Igor Kornejev ja Aleksandr Borodjuk ning teiseks ei rahulda hollandlast jalgpallikoondise pressiteenistuse töö, mis tuleb kas korda seada või uued inimesed leida.

Kuid palga osas polevat Hiddink nõudmisi suurendanud - ta lepib senise summaga, mis väidetavalt on 2 miljonit eurot ehk 31 miljonit Eesti krooni aastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles