Prantsusmaa kehalise kasvatuse õpetajad on sohiga saadud viigist nördinud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa koondise peatreener Raymond Domenech (vasakul) ja koondise kapten Thierry Henry lõpuvile järel edasipääsu üle rõõmustamas.
Prantsusmaa koondise peatreener Raymond Domenech (vasakul) ja koondise kapten Thierry Henry lõpuvile järel edasipääsu üle rõõmustamas. Foto: AP / Scanpix

Prantsusmaa kehalise kasvatuse õpetajad väljendasid muret riigi koondise 1:1 viigi üle Iirimaa vastu.

Õpetajate hinnangul andis Thierry Henry fikseerimata jäetud käega mäng ning William Gallas loetud viigivärav noortele väga halva eeskuju ning väära arusaama tänapäeva jalgpallist, vahendab ERR Sport.

«Prantsusmaa jalgpall on Lõuna-Aafrikas toimuval MMil esindatud ilmselge sohitegemise valguses ning tänapäeva jalgpallile avaldab see kindlasti mõju,» märkis spordiõpetajate liit oma avalduses.

Spordiõpetajad avaldasid arvamust, et Prantsusmaa jalgpalliliit peaks endale ausalt tunnistama, mis on juhtunud, ning kutsuma üles debatile ja tooma rohkem positiivseid sõnumeid mängust.

«Taunime ka peatreener Raymond Domenechi ja mängijate väljaöeldud arvamusi selle kohta nagu oleks spordis peamine võit,» lisasid õpetajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles