Rene Mandri kolib aastaks Nizzasse

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: Toomas Huik

Kui mõned aastad tagasi elasid paljud Eesti rattaprofid Prantsusmaal Chambery linnas, siis nüüd on tippmeeskondades pedaalivate eestlaste «kodulinnaks» saanud talvisel ajal mõnevõrra soojema kliimaga Nizza.

Eelmisel aastal kolis sinna elama Rein Taaramäe, sel aastal saab ta endale seltsiks Kalle Kriidi ja Rene Mandri, kirjutab rattaprofid.com.

Ag2r´i meeskonda esindav Mandri kolib Chamberyst lõunapoole just peamiselt kliima ja seltskonna pärast.

«Hetkel olengi Nizzas, olen kõigil viimastel hooaegadel siin käinud põhja ladumas,sest siin on lihtsalt palju soojem kui mujal Prantsusmaal,» rääkis Mandri portaalile. «Seekord on aga kavas püsivam elukoht siiakanti võtta aastakeseks, sest muidu oleksin Chamberysse eestlastest üksi jäänud. Nizzas on aga Kalle ja Rein sel aastal. Oleks igav hakanud, kui pole võistluste vahepeal kellegagi koos trennis käia ja muljetada.»

Mandri tunnistas, et suvisel ajal on Chamberys kindlasti parem kui Nizzas – linn on väiksem, rohelisem ning on võimalus Alpides trenni teha.

«Nizzas mäed nii kõrged pole, ka autoliiklus on Nizzas hullumeelne Chamberyga võrreldes,» leidis Mandri ka paar negatiivset külge tulevaselt kodulinnalt.

Sarnaselt sellele aastale teeb Rene ka uuel hooajal esimese stardi Austraalias, kus 17. – 24. jaanuarini toimub ProTouri kalendrisse kuuluv Tour Down Under.

Esimene viiepäevane treeninglaager algab juba homme Temple sur Lotis. Seal pannakse paika ka hooaja alguse programm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles