Barcelona ja Liverpooli Meistrite liiga teekond võib täna lõppeda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: AFP / Scanpix
Jalgpalli Meistrite liigas seisab täna ees tõehetk tiitlikaitsjal FC Barcelonal, kes võõrustab Itaalia suurklubi Milano Interit.

F-alagrupis on Inter nelja mänguga kogunud kuus, Kaasani Rubin ja Barcelona viis ning Kiievi Dinamo neli punkti.

Seega kui Barcelona peaks täna kaotama ning Rubin samal ajal alistama Dinamo on tiitlikaitsja Meistrite liiga teekond tänavuseks hooajaks läbi.

Barcelona olukorra muudab raskemaks asjaolu, et suure tõenäosusega ei saa kohtumises kaasa teha Lionel Messi. Tema osalemine selgub vahetult enne mängu algust. Lisaks pole selge ka teise ründaja Zlatan Ibrahimovici tervislik seisund.

Samas on veel raskemas seisus 2005. aasta Euroopa tugevaimas klubisarjas võidutsenud FC Liverpool.

Inglismaa suurklubil on tabelis vaid neli punkti, samas on juba edasipääsu taganud Lyonil 10 ja teist kohta hoidval Fiorentinal üheksa punkti.

Seega peab Liverpool täna kindlasti võõrsil alistama Debreceni ning lootma, et Lyon on samal ajal üle Fiorentinast. Lisaks peab Liverpool täna läbi ajama ilma vigastatud Fernando Torresita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles