Henry käe märkamata jätnud kohtunik: see polnud minu süü

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videokordusest on selgelt näha, et Thierry Henry mängis selles olukorras palli käega, kuid kohtunik olukorda ei näinud ning seega mäng jätkus.
Videokordusest on selgelt näha, et Thierry Henry mängis selles olukorras palli käega, kuid kohtunik olukorda ei näinud ning seega mäng jätkus. Foto: AFP / Scanpix

Prantsusmaa-Iirimaa jalgpallikoondiste MM-kvalifikatsiooniturniiri

play-off

- mängus Thierry Henry käega mängimise kahe silma vahele jätnud rootslasest kohtunik Martin Hansson tunnistas, et kaalus tõsiselt vilemehe ametist loobumist.

«Küsisin endalt, kas see töö on väärt kõiki neid alandusi,» tõdes Hansson. «Mõtted, kas ma tõesti tahan jätkata, vasardasid pidevalt peas. Kuid nüüd, kui olen saanud paljudelt inimestelt toetust, mõistan, et see polnud minu süü. See oli lihtsalt väga tobe olukord, mida oli võimatu märgata ja mis lõppes iirlaste kahjuks.»

Järgmise kohtumise vilistab Hansson, kas 8. või 9. detsembril, kui peetakse Meistrite liiga alagrupiturniiri viimane voor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles