Fiorentina fännid avaldavad Iirimaale toetust

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iirlased püüdsid pärast William Gallas' väravat kohtunikule selgitada, et väravat poleks tohtinud lugeda, kuna Thierry Henry mängis käega.
Iirlased püüdsid pärast William Gallas' väravat kohtunikule selgitada, et väravat poleks tohtinud lugeda, kuna Thierry Henry mängis käega. Foto: AFP / Scanpix

Skandaalsest Thierry Henry käega mängu intsidendist on möödas juba ligi nädal, kuid jalgpallimaailm ei suuda seda veel unustada ning oma kaastunnet dramaatiliselt MM'ilt välja jäänud Iirimaale peaks täna õhtul avaldama ka Fiorentina fännid.

Prantsusmaa alistas Iirimaa MM-valikmängus lisaajal ning seda tänu Thierry Henry söödust tulnud William Gallase väravale, kus Henry oli söödu eel kaks korda palli käega puutunud, vahendab soccernet.ee.

Fiorentina fännid, kelle armastatud klubil seisab ees ülitähtis Meistrite liiga mäng Prantsusmaa klubi Lyoniga, on kohaliku meedia andmeil teinud bänneri, millele on kirjutatud: «Me kõik oleme iirlased.»

Iirimaa peatreener Giovanni Trappatoni oli ka kümne aasta eest kaks hooaega Fiorentina juhendaja, kuid ilmselt on loosung mõeldud eelkõige Itaalia jalgpalli suurimate rivaalide prantslaste ärritamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles