Pere Leiva leegionäri ähvardab vallandamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonatas Oliveira
Jonatas Oliveira Foto: Margus Ansu

Kui võrkpalliklubi Tartu Pere Leiva brasiillasest täienduse Jonatas Oliveira mäng nädalavahetuse Eesti-Läti ühisliiga kohtumistes Pärnu VK ning Ozolnieki Biolarsiga paranemismärke ei näita, peab 27-aastane ja 204 cm pikkune diagonaalründajat endale volley.ee andmetel uue klubi otsima.

Pere Leiva juhatuse liige Alari Jõesaar ja mänedžer Martin Jürgenson ei soovinud teemat kommenteerida.

Pühapäevases kohtumises Riia Lasega, mille Pere Leib 3:2 võitis, vahetati Oliveira avageimi alguses pingile ja tema kohal tegutses Martti Juhkami. Peatreener Rainer Vassiljev ei saanud kasutada Taavi Sadamat, kes vigastas neljapäevases karikamängus Eesti Maaülikooliga hüppeliigest nii tõsiselt, et see kipsi pandi.

Päev hiljem tabas sama vastase vastu sama trauma ka Brasiilia nurgaründajat Eduardo Nunesit, kuid tema suutis valu trotsides Lase vastu terve kohtumise kaasa teha.

Lase vastu ei teinud kõhuviiruse ja palaviku tõttu kaasa ka sidemängija Tauno Lipp. Seljavaluga pidi võitlema ka sidemängija Andres Toobal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles