Patrail liitub üheks turniiriks Servitiga

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serviti leegionär Maksim Butenko.
Serviti leegionär Maksim Butenko. Foto: Mihkel Maripuu

Põlva Serviti käsipallimeeskond kindlustas eile koha Eesti karikavõistluste finaalis, kui Kiilis alistati Chocolate Boys 39:30. Põlvalaste vastane selgub täna Kehra ja Viljandi kohtumises.



Kuid kõhnunud kodusel käsipallirindel saadud võidust olulisem on põlvalaste jaoks teadmine, et aasta lõpus osaletakse tugevakoosseisulisel turniiril Hollandis ning meeskonda tuleb tugevdama vana sõber Mait Patrail.



«Mait sai koduklubiga kokkuleppele ning saab sellel turniiril meiega koos mängida,» kinnitas Serviti peatreener Kalmer Musting. «Šveitsi liigas on paus ning ta oleks nagunii tulnud Eesti koondise laagrisse. Õnneks polnud klubi juhid meiega koos mängimise vastu.»



Alles nädalavahetusel hiilgas Šveitsi klubis Schaffhauseni Kadetten mängiv Patrail eurosarjas, visates Horvaatia klubi RK Nexe vastu üheksa väravat. Kadetten jõudis tänu sellele EHFi karikasarjas 16 parema hulka ning klubi bossid on eestlasega rahul.



27.–29. detsembrini Hollandis peetaval turniiril osaleb kaheksa meeskonda. Serviti kuulub ühte alagruppi kahe kohaliku klubi ning Jaapani ja Korea liigas pallivatest mängijatest koostatud K-Sportsiga. Teises alagrupis on aga meeskondi Norrast, Tuneesiast ja Horvaatiast.



Kahel esimesel päeval peab iga meeskond kaks kohtumist, viimasel päeval mängitakse välja kõik kohad.



«Olen turniiri tausta uurinud ning tean, et tegemist on kõrgel tasemel üritusega, mille otsustavaid mänge jälgib tavaliselt paar tuhat inimest,» rääkis Musting.



Kuid veel enne, juba pühapäeval ootab Servitit kodus tähtis mäng Balti liigas, kui külla sõidab tiitlikaitsja Minski Dinamo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles