CSKA-le Euroliigas võit, rytasele kaotus

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CSKA korvpallimeeskonna treening
CSKA korvpallimeeskonna treening Foto: Toomas Huik/Postimees

Korvpalli Euroliigas alistas Moskva CSKA mõnevõrra üllatuslikult võõrsil Caja Laborali  71:67.

CSKA parimana tõi taas Ramunas Šiškauskas 24 punkti.

Samas alagrupis alistas Tel Avivi Maccabi kodus Maroussi 75:67. Maccabil on grupis neli võitu, Lottomatical, Caja Laboralil ja CSKA-l kolm ning Maroussil ja Olimpijal üks võit.

D-alagrupis oli üllatusele lähedal Armani Milano Jeans, kes võõral väljakul Madridi Reali vastu kolm esimest veerandaega liidrirolli hoidis. Lõpuks itaallased siiski langesid ning vastu tuli võtta 69:82 kaotus. Madridi poolel oli resultatiivseim Novica Velickovic 21 silmaga.

Grupi liidrid on Real, Himki ja Panathinaikos, kes on kõik kogunud neli võitu. Milanol, Asseco Prokomil ja EWE Basketsil on üks võit.


Vilniuse Lietuvos rytas jäi võõrsil 84:91 alla alagrupi liidrile Malaga Unicajale. Unicaja edukaim oli Omar Cook 16 punktiga.

Teistes B-alagrupi kohtumistes alistas Istanbuli Efes Pilsen Entente Orleanaise’i 77:64 ja Belgradi Partizan sai Pireuse Olympiakosest jagu 85:80.

Grupi liider on Unicaja viie võidu ja täiseduga. Olympiakosel ja Lietuvos rytasel on kolm võitu, Efes Pilsenil ja Partizanil kaks võitu.

A-alagrupis jätkab täiseduga Barcelona Regal, kes alistas võõrsil Siena Montepaschi 84:65. Boniface Ndong viskas Barcelona kasuks 19 punkti.

Barcelona on kogunud viis võitu ning on täiseduga alagrupi liider. Montepaschil on neli ja Fenerbache Ülkeril kolm võitu. Üks võit on Cibonal ja Kaunase Žalgirisel ning Villeurbanne’i ASVELil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles