Homme näeb Tartu Lõunakeskuses kõrgetasemelist uisutamist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AP / Scanpix

30.juunil algas Tartu Lõunakeskuse Liuväljal kaks nädalat kestev rahvusvaheline laager, kuhu kogunesid iluuisutajad üle maailma. Peatreeneriks oli nimekas Aleksei Mishin Venemaalt.

Mishin tõi Tartusse enda kõrgetasemelise uisutajate tiimi. Kuulsaim neist on Torino olümpiavõitja, kolmekordne maailmamaeister ja viiekordne Euroopa meister Jevgeni Pljušenko, kes alustas viis nädalat tagasi Käärikul hooaja ettevalmistust.

Lisaks Venemaa sportlastele treenivad laagris maailmakuulsa treeneri käe all 16 riigi iluuisutajad. Šveitsi sportlasi esindab laagris 2008. aasta Euroopa meistrivõistluste hõbemedaliomanik Sarah Meier.

Kolmapäeva õhtul algusega kell 21.00 saab Lõunakeskuses näha galaetendust, kus osalevad ka Sarah Meier ja Venemaa teine number Andrei Lutai. Jääšõud juhib BC Kalevi korvpallimeeskonna kapten Valmo Kriisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles