Kas räsitud Pere Leib suudab Pärnule vastupanu osutada?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pere Leiva mängijad Baiano (vasakult), Andres Toobal, Rain Värton ja Enderwin Herrera.
Pere Leiva mängijad Baiano (vasakult), Andres Toobal, Rain Värton ja Enderwin Herrera. Foto: Margus Ansu

Nädalavahetus peab näitama, mis seisu Tartu Pere Leib jõudnud on. Eelmisel nädalal räsis meeskonda vigastuste ja viiruste laine. Jätkuvalt on seljahädaga kimpus Andres Toobal. Laupäeval ja pühapäeval ei mängi kindlasti Taavi Sadam, kes taastub hüppeliigesevigastusest. Loodetavasti saavad täisjõuga mängu sekkuda Eduardo Nunes ja Tauno Lipp.

Dudu liitumisega on Pere Leib võrreldes hooaja algusega tugevnenud, vahendab volley.ee. Probleemne on ainult diagonaalründaja koht. Riia vastu asendas Jonatas Oliveirat Martti Juhkami, kes esmakordselt selles rollis olles sai oma tööga hakkama.


Laupäeval sõidab Pere Leib Pärnusse, et kohtuda kell 17 uues spordihoones Schenker Liiga liidri, kõik kuus mängu võitnud ja täiskoosseisus vastu astuva Pärnu VK-ga. Kuna samad meeskonnad kohtuvad tõenäoliselt ka 19. detsembril karikavõistluste poolfinaalis, kujuneb laupäevane kohtumine intrigeerivaks. Kas mõlema peatreenerid panevad kõik trumbid lauale või hoitakse midagi varuks?

Pärnust tagasi tulles palju aega puhkamiseks pole, sest pühapäeval peab jälle rivis olema ja võõrustama Ozolnieki Biolarsi. A.LeCoq spordihallis kell 16 algavas mõõduvõtus võib külaliste poolt kindlasti suurt vastupanu oodata.

Ajalugu näitab, et Pere Leib on Ozolniekiga kodusaalis hästi hakkama saanud, probleeme on olnud just nendega võõrsil mängides. Seda fakti toetab tõsiasi, kus Pärnu oli Ozolniekis püstihädas, kuid suutis siiski võita 3:2. Samas alistus Ozolnieki Tallinnas TTÜ-le 1:3.

Teises täna Eestis toimuvas Schenkeri Liiga kohtumises võõrustab Valio Võru kell 17 Biolarsi. Pisut on probleeme Karl Jaani ja Ats Horniga, kes ei saanud sel nädalal kõiki treeningkordi kaasa teha.

Jaani sai kolmapäeval doktor Toomas Teini juures õlga põletikuvastase süsti, mis peaks leevendama teda pikalt vaevanud õlaprobleemi. Horn on kimpus gripiviirusega, kuid loodetavasti nädalavahetuseks paraneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles