Abikaasa peksis Tiger Woodsi veriseks ja põhjustas avarii?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma parim golfimängija Tiger Woods.
Maailma parim golfimängija Tiger Woods. Foto: AFP / Scanpix

USA meedias tuleb järjest enam avalikuks golfitähe Tiger Woodsi autoavarii kummalisi tagamaid.

Woods sattus pärast autoavariid reede öösel haiglasse, kuna tema näohaavad vajasid õmblemist. Nüüd aga selgub, et haavad ei tekkinud mitte avarii käigus, vaid need tekitas Woodsi maruvihane abikaasa Elin Nordegren, vahendab mtv3.fi. Ka avarii põhjustaja olevat just naine, avaldas meediale õnnetuskohal viibinud Florida ametnik.

Woods ja tema abikaasa pidasid öösel vastu reedet maha tulise vaidluse, mille käigus olevat abikaasa golfitähe näo veriseks kraapinud, vahendab TMZ netilehekülg.

Woods põgenes seejärel lehe teatel abikaasa eest, kes jahtis teda golfikepiga. Põgenev Woods tagurdanud alustuseks veeposti otsa. Nordegreni aga põgenemiskatse ei takistanud ning vihane naine olevat peksnud kepiga mehe Cadillac’i külgi kuni auto sõitis vastu naabri aias kasvavat puud.

Vaidlus sai väidetavalt alguse The National Enquireri uudisest, mille kohaselt olevat Woodsil armuafäär teise naisega. Väljaanne avaldas fotod 34-aastasest Rachel Uchitelist saabumas Woodsi hotelli Melbourne’is ning teatas, et sama stsenaarium on kordunud ka New Yorkis ja Las Vegases.

Woods ja Nordegren on olnud abielus kuus aastat. Neil on kaks last.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles