Tiger Woods autoõnnetuses naist ei süüdista

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: AP / Scanpix

Maailma parim golfimängija Tiger Woods ütles Florida politseile, et tema kodu läheduses toimunud autoõnnetuses polnud abikaasa süüdi.



Woods sattus pärast autoavariid reede öösel haiglasse, kuna tema näohaavad vajasid õmblemist. Hiljem selgus, et haavad ei tekkinud mitte avarii käigus, vaid need tekitas Woodsi maruvihane abikaasa Elin Nordegren. Ka avarii põhjustaja olevat just naine, avaldas meediale õnnetuskohal viibinud Florida ametnik. Woods lükkas need väited ümber.

«See situatsioon oli täielikult minu viga ning kindlasti tegi minu perekonnale häbi. Kuid ma olen inimene ja inimesed eksivad. Kinnitada saan aga, et seda rohkem ei juhtu,» ütles Woods. «Avalikkus tunneb suurt huvi minu eraelu vastu, kuid viimasel ajal on palju valesid liikvel. Minu naine käitus õnnetuse ajal väga vapralt ja oli esimene, kes sündmuskohale mind aitama tõttas.»

Woodsi on sel nädalal süüdistatud ka abikaasa petmises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles