Selveri treener Keel: meeste psüühika on s**t

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri mängijatel oli põhjust vissis näoga platsil põlvitada ning norgus peaga platsilt lahkuda.
Selveri mängijatel oli põhjust vissis näoga platsil põlvitada ning norgus peaga platsilt lahkuda. Foto: Mihkel Maripuu

Kolmapäeval ainsa Eesti võrkpalliklubina eurosarja alustavale Tallinna Selverile kujunes eilne peaproov rahustuse asemel ärevust tekitavaks ürituseks.



Vähemalt kahe esimese geimi järel ei ennustanud miski Selverit tabavat krahhi – ladusalt tegutsenud tiitlikaitsja juhtis Eesti-Läti ühisliigas TTÜ vastu 2:0.



Paraku said selle hetkega Selveri positiivsed momendid otsa – pisut rohkem kui tund hiljem lahkusid nad väljakult noruspäi… 2:3 kaotus oli Selverile tänavu juba kolmas allajäämine. TTÜ püsib aga endiselt kaotuseta.



«Pärast sellist mängu polegi nagu midagi öelda,» lausus Selveri peatreener Avo Keel. «Meeste psüühika on nii s**t kui üldse võimalik.»



Võib vaid aimata, mida arvas Keel hoolealuste tegutsemisest kolmandas ja neljandas geimis, mis kaotati 15:25 ja 19:25. Kuid viiendas geimis juhtis Selver juba 8:4 ja 10:5, ent just siis polnud nende rivistuses meest, kes suutnuks palli maha lüüa. Veel üks võimalus avanes seisul 15:14, ent seegi matšpall jäi kasutamata.



«Ilmselt peame trennis lööma seitse tundi päevas servi ning harjutama punktipalle,» sajatas Keel. «Isegi ühese bloki vastu ei suudeta ära lüüa – veelgi hullem, me ei suuda sellistel hetkedel palli isegi õigelt poolt antenni lüüa.»



Selveri kirstunaelaks sai Artjoms Andlivenko servi vastuvõtt – õigemini selle mänguelemendi sooritamise täielik ebaõnnestumine.



«Tema nõrkus oli meile teada ning serv tuligi sinna suunata. Kodune töö oli meil hästi tehtud,» märkis TTÜ peatreener Aigor Kaibald. Keele arvates pidanuks aga libero Austris Stals ja Kristjan Õuekallas lätlast rohkem abistama. Paraku oli Õuekallasel endalgi vastuvõtuga palju maadlemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles