Kunagine meeskonnakaaslane jäi põlvalastele ületamatuks takistuseks

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Rapovet.
Igor Rapovet. Foto: Margus Ansu.

Kui Põlva spordihoones hüüti välja Minski Dinamo väravavahi Igor Rapoveti nimi, tervitas publik teda nagu oma meeskonna mängijat. Poolteist tundi hiljem pidid aga Serviti käsipallimeeskonna fännid tõdema, et kunagine Serviti puurilukk jäi põlvalaste jaoks ületamatuks takistuseks. Serviti sai Balti liigas kaotuse 29:35.




Serviti pidas Valgevene tugeva klubiga võideldes vastu nelikümmend minutit, seejärel hääbuti vaikselt… «Kuigi püüdsime palju vahetada, kustusime füüsiliselt,» tunnistas Serviti peatreener Kalmer Musting ning meenutas, et pärast viigiga lõppenud esimest poolaega suutis Serviti korraks kahe väravaga juhtimagi minna, ent pärast järjekordset viiki 25:25 toimus langemine.



Mustingu sõnul jäädi kaitses hätta 11 väravat visanud ukrainlase Sergei Onufrienko ning viis palli väravasse läkitanud horvaadi Marko Mareticiga. Serviti täpseim oli üheksa väravat visanud venelane Maksim Butenko.



Mustingu hinnangul põhjustas allajäämise vastaste parem komplekteeritus ning meeskonna kvaliteet. Servitis pallib professionaalina vaid viis meest, Dinamo poolel on samaväärne terve meeskond.



«Meie üritame vajadusel läbi ajada ka väiksemate meestega, nende väikesed on 190 cm pikkused mehed, kes meie mõistes juba väga hea materjal,» mõtiskles Musting.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles