Kristiines saab imetleda Urmo Aava WRC-autot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Aava ja Kuldar Sikk oma ralliautoga kihutamas.
Urmo Aava ja Kuldar Sikk oma ralliautoga kihutamas. Foto: Urmo Aava Rally Team

Sportland, Urmo Aava pikaajaline toetaja, toob Kristiine Kaubanduskeskusesse vaatamiseks Urmo Aava Citröen WRC. Tegemist on üle 10 miljoni krooni maksva maailma tippklassi kuuluva tehasetiimi autoga, mis võistleb juba järgmisel nädalal Lõuna-Eesti Rallil.

 

Kristiine Keskuse turundusjuhi Kaidi Lauri teatel on inimestel Urmo Aava WRC auto näol ainulaadne võimalus näha tänapäeva tipptehnoloogia üht silmapaistvamat näidet.

«Tegemist on rallimaailma tippu kuuluva tehasetiimi autoga, mida on arendanud lugematul hulgal teadlasi ja mehaanikuid. Masinal on juba praeguseks ette näidata Kreeka ralli 4. koht ja võidud viielt kiiruskatselt. Usun, et kõigi rallifännide jaoks on tegemist ülipõneva eksponaadiga, mida soovitan kindlasti uudistama tulla,» rääkis Laur.

Tema sõnul võib autot Kristiine Keskuses näha kuni pühapäevani, peale mida liigub masin juba Võru ümbruse teedel peetavale Lõuna-Eesti Rallile.

11. rahvusvaheline autoralli Lõuna-Eesti Ralli 2008 toimub 18. ja 19.juulil Võrus. Nimekamatest rallisõitjatest võtavad võistlustest osa Urmo Aava, Conrad Rautenbach, Martin Prokop ning kogu ülejäänud Eesti paremik. Ralli läheb ajalukku asjaoluga, et kahte nii kõrgesse maailma tippu kuuluvat WRC autot nagu tänavusel Lõuna-Eesti Rallil, ei ole Eestis varem ühelgi võistlusel korraga nähtud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles